TestTitle

CMS

CMS
email

Vraag een offerte aan via

info@schoppensnieder.nl

phone

Of bel ons op:


0544 - 352195

Een website opleveren zonder een eigen Content Management Systeem (CMS) komt bij ons al jaren niet meer voor. Het is voor u van groot belang dat u zelf kunt bepalen welke teksten, afbeeldingen, video’s en producten of diensten er op uw site staan. Ook kunt u zelf bepalen hoe deze informatie wordt gepresenteerd. Want of u nou een vrij eenvoudige website heeft of een uitgebreide webshop, u moet altijd informatie kunnen toevoegen of wijzigen, waar en wanneer u maar wilt.

Schoppensnieder Multimedia is vanaf het begin voorloper geweest in het ontwikkelen van een eigen CMS-systeem. In ons CMS-systeem kunt u bepalen wat er op uw site zichtbaar is. Verder kunt u titels, beschrijvingen, alt-tags en zoekwoorden invoeren die belangrijk zijn voor de zoekmachineoptimalisatie van uw website. Hierdoor kunt u zelf bepalen op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden door Google en andere zoekmachines. 

Het belangrijkste is misschien wel de gebruiksvriendelijkheid. Ons CMS-systeem is zo ingericht dat elke leek hiermee overweg kan. U hoeft dus geen enkele kennis van programmeertaal te hebben om uw website te kunnen beheren. Ook voorziet ons CMS uw van de laatste statistieken. Hierdoor heeft u altijd zicht op de hoeveelheid bezoekers en de bezoekersaantallen per pagina.