TestTitle

Webshop

Webshop
email

Vraag een offerte aan via

info@schoppensnieder.nl

phone

Of bel ons op:


0544 - 352195

Het ontwerpen en bouwen van webshops is een vak apart. Tijdens het design- en ontwikkeltraject van uw webshop komen namelijk tal van richtlijnen en theorie├źn om de hoek kijken. Het gebruiksgemak van uw webshop is hierin van groot belang. Alle belangrijke zaken binnen de webshop moeten voor de bezoeker een logische en duidelijke plek hebben. Anders raakt de bezoeker de weg kwijt en haakt hij af... en dat kost u omzet.

Door bij het webdesign van uw webshop met al deze punten rekening te houden, krijgt uw webshop de juiste professionele uitstraling waarmee u uw E-commerce doelstellingen op het internet kunt realiseren.

Natuurlijk moet het voor u zelf ook gemakkelijk zijn om uw webshop te vullen met producten en deze continu bij te kunnen houden. Met ons zelf ontwikkelde CMS is dit een fluitje van een cent. De mogelijkheid voor de bezoeker om elektronisch te kunnen betalen via iDeal is standaard geïmplementeerd.

Daarnaast zorgen wij voor een uitstekende zoekmachineoptimalisatie, zodat uw webshop beter wordt opgepikt door diverse zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Overweegt u om uw eigen webshop te beginnen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij wisselen graag een keer van gedachten met u.