TestTitle

Videos

Videos
email

Vraag een offerte aan via

info@schoppensnieder.nl

phone

Of bel ons op:


0544 - 352195

Behalve dat we bij Schoppensnieder onze klanten uitstekend in beeld weten te brengen via een opvallende website, hebben we ook al vele jaren ervaring op het gebied van video. Met behulp van de nieuwste camera’s en de laatste montagesoftware zijn wij in staat om u zeer onderscheidend in beeld te brengen.

De vraag naar een goede promo- of bedrijfsfilm neemt de laatste jaren flink toe. Bedrijven willen in bewegend beeld laten zien wie ze zijn en wat ze doen. En dat is logisch. Want uit onderzoeken blijkt dat een goede bedrijfsfilm kan lijden tot veel sympathie voor uw bedrijf. Potentiële klanten krijgen meer vertrouwen in uw producten of diensten. 

Een goede bedrijfsfilm geeft een kijkje in uw keuken. U geeft als het ware een persoonlijke rondleiding door uw bedrijf. En dat is wat mensen willen. Ze willen het gevoel hebben dat ze uw bedrijf goed kennen. 

Behalve dat wij gespecialiseerd zijn in doeltreffende promo- en bedrijfsfilms, zijn we de laatste jaren ook een veel gevraagde partner op het gebied van reportages en cameraregistraties. Indien gewenst kunnen wij uw video in hoogwaardige kwaliteit op YouTube plaatsen of op dvd persen.