TestTitle

Websites

Websites
email

Vraag een offerte aan via

info@schoppensnieder.nl

phone

Of bel ons op:


0544 - 352195

Websites zijn er in vele vormen en maten, en de wensen en doelstellingen zijn voor elke website verschillend. Hierdoor is het iedere keer een grote uitdaging om een website op maat te maken die exact voldoet aan de doelstellingen van de klant. 

In tegenstelling tot vele andere reclamebureau’s werken wij niet met de standaard gratis templates van bijvoorbeeld Wordpress of Joombla. Dit soort templates hebben niet alleen beperkingen op het gebied van het grafisch ontwerp en de techniek, maar ze zorgen er ook voor dat uw website op alle andere websites lijkt. Dit heeft als gevolg dat u zich niet kunt onderscheiden van uw concurrenten. 

Wij maken zelf voor elke website een volledig uniek ontwerp. Of het nu gaat om een relatief eenvoudige website of een uitgebreide webshop; vanaf de eerste schets tot het eindresultaat denken wij aan alle details. Dit zorgt ervoor dat uw website precies doet wat hij moet doen. Uw website heeft geen beperkingen, maar ook geen overbodige functies. De website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk. Met het door onszelf ontwikkelde CMS is het voor uw zeer eenvoudig om uw website continu te updaten. 

Behalve dat wij websites voorzien van een uniek webdesign en een gebruiksvriendelijk CMS, kunnen wij voor u ook de hosting regelen en uw domeinnaam registeren.