Title

Wie zijn wij

wie zijn wij
email

Vraag een offerte aan via

info@schoppensnieder.nl

phone

Of bel ons op:


0544 - 352195

Schoppensnieder is specialist in het ontwikkelen van websites, camera registraties, applicaties en narrowcasting. Of u nou een strak webdesign, een dynamische bedrijfsfilm of een informatieve app wilt, wij werken graag al uw wensen uit.

Schoppensnieder werd geboren toen Willem Berendsen in 2004 besloot om van zijn hobby zijn werk te willen maken. Achter zijn bureau in Zieuwent ontwikkelde Willem de eerste websites. Inmiddels is Schoppensnieder uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf en een bekende naam in de Achterhoek. Bij Schoppensnieder werken we graag samen met jonge creatieve talenten. Samen streven we ernaar om innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten te leveren, waarbij uw wensen centraal staan. We zijn een bedrijf dat zich kenmerkt door Achterhoekse nuchterheid en toegankelijkheid.

Bij Schoppensnieder werken we vanuit de visie dat elke klant iets unieks verdient. Voor elke opdracht zoeken we de uitdaging om een uniek product te maken, of dit nou gaat om een website met eigen CMS, een dvd productie, een promofilm of een app. We hebben alle kennis, vaardigheden en middelen in huis die nodig zijn om de mooiste oplossingen en resultaten te realiseren.

Heeft u een vraag of wilt u meer over ons weten? Neem dan gerust contact met ons op via 0544 352195. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.