TestTitle

SEO

SEO
email

Vraag een offerte aan via

info@schoppensnieder.nl

phone

Of bel ons op:


0544 - 352195

Als u zich op internet eens verdiept in de term ‘zoekmachineoptimalisatie’ zult u erachter komen dat het een geheimzinnig onderwerp is. En dat is niet voor niets. Zoekmachines zoals Google willen namelijk niet prijs geven hoe ze websites beoordelen in hun rangschikking. Dit doen ze omdat ze geen advertentie-inkomsten willen missen en omdat ze willen voorkomen dat iedereen de zoekresultaten kan manipuleren. Google wil immers betrouwbaar blijven en geeft daarom nooit prijs hoe je op de eerste pagina terecht kunt komen. 

Toch is er een hoop te doen om uw website hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen. Er zijn een aantal openbare manieren die Google zelf adviseert, maar er zijn ook vele andere trucjes die uw website beter zichtbaar maken. Deze andere trucjes hebben wij in de afgelopen jaren geleerd door continu te experimenteren met allerlei verschillende technieken. En al die experimenten hebben ertoe geleid dat wij uw website zeer goed kunnen optimaliseren voor zoekmachines. Want zolang u niet goed gevonden wordt, blijft u die ene spelt in de hooiberg.

Eén ding moet gezegd worden; wij kunnen niet garanderen dat u op de eerste pagina van Google zult verschijnen. Dat kan immers niemand, behalve Google zelf. Maar wij kunnen u wel garanderen dat websites die bij ons zijn gemaakt aanzienlijk hoger scoren dan de gemiddelde website! 

Nu zult u begrijpen dat websites die hoog scoren bij Google veel meer bezoekers trekken. En meer bezoekers betekent uiteraard meer rendement!