TestTitle

Webdesign

Webdesign
email

Vraag een offerte aan via

info@schoppensnieder.nl

phone

Of bel ons op:


0544 - 352195

Schoppensnieder Multimedia is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het bouwen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites en het daarbij behorende webdesign. Wij bouwen websites vanuit de gebruikerservaring. Daarnaast stopt het niet na het bouwen van de website bij Schoppensnieder Multimedia. Als deskundige in zoekmachine optimalisatie weten we hoe we uw site onder de aandacht kunnen krijgen bij Google, Yahoo! en Bing. Wilt u bijvoorbeeld uw eigen webshop, dan zijn goede resultaten in de diverse zoekmachines van cruciaal belang.

Ook voor uw website is het implementeren van een CMS belangrijk. Dit is het hart van uw website. Met ons eigen ontwikkelde CMS-systeem WBS kunt u overal ter wereld de inhoud van uw website zeer eenvoudig beheren. Uw website dient continu te verbeteren om meer bezoekers op uw website te krijgen. Meer bezoekers betekent dan natuurlijk ook hogere verkoop.

Natuurlijk kunnen wij ook de volledige hosting van uw website verzorgen. En u kunt bij ons uw favoriete domeinnaam registreren. Bent u nieuwsgierig geworden, neem dan gerust contact met ons op.